Kategórie produktov

Blog

Záhradný taliansky ratanový nábytok
LETO NA ZÁHRADE ALEBO AKO SI VYBRAŤ EXTERIÉROVÝ NÁBYTOK
Vidina slnka, tepla a pozitívnej energie je pre mnohých z nás tak lákavá a motivujúca! Nenechajte v nadchádzajúcej sezóne nič na náhodu a „zabookujte“ si to najlepšie leto u vás doma na záhrade alebo terase! Poradíme vám, ako si správne vybrať exteriérový nábytok, čo je praktické, dizajnové a ktoré kúsky u vás nesmú chýbať. ZÁKLADNÉ KRITÉRIÁ Pri výbere si treba najprv určiť východiskové body. Asi najzásadnejšími faktormi sú umiestnenie, priestorové možnosti, účel a okolité prostredie. Tie už ďalej ovplyvnia vhodný výber materiálu, veľkosť a dizajn nábytku. V ideálnom prípade je teda naším cieľom, aby typ záhrady a domu, prípadne bytu, tvorili spolu s exteriérovým nábytkom jeden kompaktný celok. Ste majiteľom vidieckeho domu, modernej vily alebo malého útulného bytu? Akým poveternostným podmienkam bude nábytok vystavený a koľko času chcete investovať do údržby? Aj toto sú otázky, ktoré výrazne ovplyvňujú výber materiálu. MATERIÁLY V posledných rokoch sa stal obľúbeným materiálom umelý ratan. V prvom rade je to pre estetický vzhľad vypletaných konštrukcií, ktoré zároveň ponúkajú pestrý výber farebných prevedení. Čo sa týka rámu, ideálnym materiálom do exteriéru je vzhľadom na možné korodovanie hliník. Zaručuje tiež ľahkosť nábytku. Vďaka syntetickým vláknam je umelý ratan odolný voči UV žiareniu, takže je vhodný aj na… Read More*
Prečo práve taliansky nábytok
Prečo práve taliansky nábytok
Taliansky nábytok nie je len obyčajný kus nábytku. Taliansky nábytok má bohatú históriu a úplne odlišný vzhľad, navrhnutý špičkovými dizajnérmi. Rovnako ako móda – taliansky nábytok je vzorom pre dizajnový nábytok.
Ergonómia v kuchyni
Ergonómia v kuchyni
Ergonomická kuchyňa na mieru je základom pre váš šťastný domov a dokonale zariadený interiér. V dizajnovej kuchyni treba dbať na vhodné rozloženie skriniek a spotrebičov.